Gyakran Ismételt Kérdések

1. MILYEN IDŐSZAKBAN JÁTSZHATOK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

A játék időtartama: 2021. március 08 – május 02.
Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, a megadott időszakban kell legalább 3500 Ft értékben vásárolnod, és a blokkon szereplő AP-kódot vagy a webshopos számla sorszámát feltölteni a játék weboldalára: nyeremenyjatek.ecofamily.hu nyeremenyjatek.ecofamily.hu

2. KI VEHET RÉSZT A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

A nyereményjátékban kizárólag cselekvőképes, 18. életévét betöltött magyar állampolgársággal és magyarországi lakcímmel rendelkező, természetes személyek vehetnek részt.

3. KI NEM VEHET RÉSZT A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

A Játékban a 18 év alatti, vagy cselekvőképességükben egyéb okból korlátozott, vagy cselekvőképtelen személyek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

Továbbá:

  • a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és mindezek közeli hozzátartozói.
  • a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők (beleértve az üzletek dolgozóit), és azok közeli hozzátartozói.
  • a Játékból ki vannak zárva a minden egyéb, a Játék megszervezésében és kivitelezésében részt vevő cégek és azok alkalmazottai és egyéb közreműködői, és ezen személyek közeli hozzátartozói.

4. HOGYAN VEHETEK RÉSZT A JÁTÉKBAN?

Minden olyan, a 2. pontban leírtaknak megfelelő személy részt vehet a promócióban, aki a promóció ideje alatt bármely EcoFamily üzletben vagy az EcoFamily webshopban vásárol legalább 3500 Ft értékben, és üzletben való vásárlás esetén a blokkon szereplő AP-kódot vagy a webshopban való vásárlás esetén a számla sorszámát feltölti a nyeremenyjatek.ecofamily.hu weboldalra.

5. MIT NYERHETEK?

  • Fődíj: IKEA álomkonyha (IKEA ajándékkártya 2 millió forint értékben)
  • Havi díj:2 x 1 db Miele mosogatógép
  • Napi díj: Henkel ajándékcsomag
A nyeremények készpénzre nem válthatók.

6. HOGYAN NÖVELHETEM A NYERÉSI ESÉLYEIMET?

A nyereményjáték teljes időtartama alatt többször is részt vehetsz a Játékban, és a teljes időtartam alatt többször is nyerhetsz.
A Játékban egy Játékos maximum 1 (egy) darab havi, és 1 (egy) darab napi nyeremény megnyerésére jogosult, míg a Fődíjra minden Játékosnak esélye van az általa megnyert havi és napi nyereményektől függetlenül.

7. MILYEN FELTÉTELEKET KELL BETARTANI A SIKERES RÉSZVÉTELHEZ?

A sikeres részvételhez az alábbi feltételeket kell betartani:

  1. Csak saját nevedben, saját e-mail címeddel játszhatsz.
  2. Őrizd meg a blokkot/számlát, majd töltsd fel a blokk AP-kódját vagy a webshopos számla sorszámát.
  3. Az eredeti, vásárlást igazoló blokkot/számlát tartsd meg a promóció vége után még 1 hónapig. A nyertesek ellenőrzésénél még szükség lesz rá.
  4. A feltöltésének 2021. március 08. 00:00 óra – május 02. 24:00 óra között kell megtörténnie. A promóciós időszak előtti vásárlásokat igazoló blokkokat vagy webshopos számlákat nem tudjuk elfogadni.

8. MEG KELL ŐRIZNI A BLOKKOT?

Igen, a blokkot vagy a webshopos számlát mindenképp őrizd meg! A nyertesek értesítésénél bekérhetjük újra a blokk vagy számla adatait, valamint fenntartjuk a jogot, hogy a vásárlás bizonyítékaként bekérjük akár az eredeti blokkot vagy számlát is annak érdekében, hogy ellenőrizhessük a részvételi feltételek betartását.

9. NINCS MÁR MEG A BLOKKOM VAGY WEBSHOPOS SZÁMLÁM, RÉSZT VEHETEK A JÁTÉKBAN ENNEK ELLENÉRE?

Nem, a blokk/számla megléte nélkül sajnos nem vehetsz részt a nyereményjátékban.

10. PROBLÉMÁM VAN A BLOKK FELTÖLTÉSÉVEL, MIT TEHETEK?

Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a napcsillag@ecofamily.hu címen keresztül, add meg a vásárlást igazoló blokk AP-kódját vagy a webshopos számla sorszámát, és írd le részletesen a problémádat. Hamarosan keresni fogunk, hogy segítsünk.

11. MINEK KELL FELISMERHETŐNEK LENNIE A BLOKKON VAGY WEBSHOPOS SZÁMLÁN AHHOZ, HOGY ÉRVÉNYES LEGYEN A RÉSZVÉTEL?

Az alábbi adatoknak egyértelműen felismerhetőnek kell lenniük: vásárlás helye, vásárlás időpontja (promóciós időszak betartása), AP-kód vagy webshopos számla sorszáma és a vásárlás összege.

12. HOGYAN KAPHATOM KÉZHEZ A NYEREMÉNYEM?

A havi és napi nyeremények átadása a nyertes részére e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés alapján történik. A nyereményeket futárszolgálattal vagy postai úton juttatjuk el a nyertesek részére.

13. MI TÖRTÉNIK, HA NEM VAGYOK OTTHON A NYEREMÉNY ÁTVÉTELEKOR?

Amennyiben nyertes vagy, elkérjük a telefonszámod, hogy a kiszállító cég előre értesíteni tudjon. Ha sikertelen az első kézbesítés, akkor üzenetet hagy a megadott címen és díjmentesen újra próbálkozik az azt követő napon.

14. ÁTRUHÁZHATOM A NYEREMÉNYEMET?

A nyeremények készpénzre, vagy bármely egyéb kedvezményre, vagy más ajándéktárgyra nem válthatók, és másra át nem ruházhatók.

15. KIHEZ FORDULHATOK, HA TOVÁBBI KÉRDÉSEIM VANNAK?

Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a napcsillag@ecofamily.hu címen keresztül. Válaszunkra 5 munkanapon belül számíthatsz.